LifeSteps.gr

PS Plus Ιουνίου 2022: Το God of War ξεχωρίζει από την τριάδα των games

PS Plus Ιουνίου 2022

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony στην Ευρώπη αργεί ακόμη μερικές εβδομάδες και τα πράγματα στο PS Plus Ιουνίου 2022 θα κυλήσουν ως συνήθως. Τρία παιχνίδια θα έρθουν την πρώτη Τρίτη του μήνα -στις 7 Ιουνίου στην περίπτωσή μας- να αντικαταστήσουν τα FIFA 2022, Tribes of Midgard και Curse of the Dead Gods.

Ο πιο φανταχτερός τίτλος είναι οπωσδήποτε το God of War για το PlayStation 4, το Action-Adventure της Santa Monica Studio, που κυκλοφόρησε το 2018 και αποτελεί το όγδοο μέλος της ομώνυμης σειράς. Η εταιρεία ανάπτυξης παραμέρισε αυτή τη φορά την Ελληνική για χάρη της Σκανδιναβικής μυθολογίας, χάρισε στον Kratos έναν γιο και το Leviathan Axe με τις μαγικές ιδιότητες έγινε το βασικό του όπλο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τις περίφημες Blades of Chaos.

Ο επιβλητικός και μυώδης ήρωάς μας, με τη συνοδεία του κανακάρη του, περιπλανιέται στη Σκανδιναβία με σκοπό να φτάσει στην υψηλότερη κορυφή των εννέα βασιλείων και να σκορπίσει τις στάχτες της Faye, της δεύτερης συζύγου και μητέρας του παιδιού του. Ελέγχοντας πάντα μόνο τον Kratos θα αντιμετωπίσετε στην πορεία ποικίλα πλάσματα και θα μπείτε σε επικές μάχες με θεόρατα boss, εμπνευσμένα πάντα από τη μυθολογία της περιοχής.

Το Naruto to Boruto: Shinobi Striker για το PlayStation 4 ρίχνει στις αρένες του δύο ομάδες αποτελούμενες από τέσσερις παίκτες η καθεμία. Οι διαδικτυακές μάχες θα είναι μέχρι τελικής πτώσης! Επιλέξτε την ομάδα και τον νίντζα σας με τις ξεχωριστές ικανότητες και τις σπέσιαλ επιθέσεις ανάμεσα από γνωστούς χαρακτήρες από τις σειρές Naruto, Sasuke και Team 7.

Διαμορφώστε τον νίντζα σας σύμφωνα με το γούστο σας, αλλάζοντας χρώματα σε ρούχα και μαλλιά. Αναβαθμίστε σταδιακά και τις ικανότητές του. Κατά τη διάρκεια των μαχών, εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις ιδιαιτερότητες της καθεμίας αρένας. Κινηθείτε ακόμη και στους τοίχους παράλληλα με το έδαφος!

Το Nickelodeon All-Star Brawl προσφέρεται για το PlayStation 4 και το PlayStation 5. Έχουμε εδώ ένα Fighting παιχνίδι στα πρότυπα των Super Smash Bros., μόνο που η λίστα των μαχητών δεν περιλαμβάνει τους Mario, Donkey Kong, Kirby, Samus και πάει λέγοντας, αλλά τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τη Sandy Cheeks, τα Χελωνονιντζάκια, τον Garfield, τον Reptar και πολλούς ακόμη ήρωες από σειρές κινουμένων σχεδίων της Nickelodeon.

Κινηθείτε με μαεστρία από πλατφόρμα σε πλατφόρμα και πετάξτε εκτός των ορίων της αρένας τους αντιπάλους σας, χρησιμοποιώντας τρεις τύπους επίθεσης, λαβές και επιστρέφοντας τους τα πυρά, που θα εκτοξεύσουν προς το μέρος σας. Παίξτε τοπικά ή διαδικτυακά κόντρα σε έως και τρία άτομα.

Τα τρία παιχνίδια θα παραμείνουν στη διάθεσή σας έως και τις 4 Ιουλίου. Να σας θυμίσω, ότι το νέο PS Plus θα είναι γεγονός στις 23 Ιουνίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Η βαθμίδα PS Plus Essential θα περιλαμβάνει τα προνόμια, που έχει η υπηρεσία της Sony στη σημερινή μορφή της. Θα τα απολαμβάνουν βεβαίως και οι συνδρομητές των PS Plus Extra και PS Plus Premium και έτσι, οι προσφορές PS Plus Ιουνίου 2022 αφορούν τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 5 με ενεργή συνδρομή, ακόμη και αν προχωρήσουν σε αναβάθμιση της στις δύο ακριβότερες βαθμίδες.

Exit mobile version