LifeSteps.gr

Survive 4 Pleasure

Survive 4 Pleasure

Το Survive 4 Pleasure είναι ένα φθηνό αλλά καθόλου φτηνιάρικο βιντεοπαιχνίδι, με πρωταγωνίστρια μια σούπερ σέξι κοπέλα και μια λεγεώνα από zombies, τα οποία την ορέγονται.

Pretty Girls Four Kings Solitaire

Επειδή μας αρέσει να βρίσκουμε αλληγορίες και συμβολισμούς στα πάντα, προσλαμβάνουμε τον χαρακτήρα μας σαν μια όμορφη influencer που πολιορκείται από στρατιές ξελιγωμένων αρσενικών τα οποία, όταν την βλέπουν, βογκάνε και αρχίζουν να την πλησιάζουν μουγκρίζοντας "μάνα μου", "κούκλα μου", "τι κορίτσαρος είσαι εσύ" και ένα σωρό παρόμοιες γελοιότητες.

Φυσικά τα zombies που αντιμετωπίζουμε στο παιχνίδι απλά βογκάνε γιατί, αν πέταγαν τις παραπάνω ατάκες, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε από τα γέλια. Ξεκινάμε την πορεία μας προς την δόξα (ή την λόξα) σε ένα καλαίσθητο μπαρ, με την ηρωίδα μας να περιμένει υπομονετικά πάνω σε μια πίστα για να την δούμε, να αλλάξουμε την εμφάνισή της ή να την κάνουμε να λικνιστεί με χάρη και να πάρει χαριτωμένες πόζες.

Στην προσπάθειά μας να την παραμετροποιήσουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να επιβιώσουμε για αρκετά κύματα των νεκροζώντανων, έως ότου ξεκλειδώσουμε τις σχετικές επιλογές. Ορμάμε με βιάση προς το Survival Portal και τηλεμεταφερόμαστε ευθύς στην καρδιά του παιχνιδιού, στην δράση.

Στόχος μας είναι να εξολοθρεύσουμε όσα περισσότερα εχθρικά κύματα μπορούμε, προστατεύοντας παράλληλα τον τεχνικό που κρατάει σταθερή την πύλη μας στον έρημο αυτό κόσμο. Μιλάμε για ένα τίτλο που συνδυάζει Tower Defense και Action στοιχεία, καλή ώρα σαν την αγαπημένη μας σειρά Orcs Must Die. Ο τεχνικός είναι ο πυρήνας (core) που πρέπει να προστατεύσουμε και οι πύργοι (towers) που συμμετέχουν στην μάχη είναι ο μισθοφόρος που μπορούμε να αγοράσουμε από το υπαίθριο κατάστημα (shop).

Η ηρωίδα ξεκινά με ένα πιστόλι με άπειρες σφαίρες, το μοναδικό όπλο που τις διαθέτει, για όλα τα υπόλοιπα πληρώνουμε για έξτρα πυρομαχικά. Τα εχθρικά κύματα εμφανίζονται, το ένα μετά το άλλο, και πολιορκούν τον μικρό καταυλισμό μας, επιχειρώντας αρχικά να σπάσουν τις τρείς πύλες και, στην συνέχεια, να μακελέψουν τον τεχνικό μας.

Οι πρώτοι αντίπαλοι είναι αργοί και πανεύκολοι, μας βοηθούν στο να συνηθίσουμε τον χειρισμό της ηρωίδας και να προπονήσουμε την στόχευσή μας. Στα επόμενα κύματα διαπιστώνουμε την μεγάλη ποικιλία των αντιπάλων και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Λυσσασμένα σκυλιά της κολάσεως, νεκροζώντανοι που κουβαλούν δηλητηριώδη αέρια, ζόμπι που κινούνται σαν αιλουροειδή, σκελετοί και άλλα πλάσματα της νύχτας, εισρέουν από παντού και απειλούν την ύπαρξή μας.

Για να τους αντιμετωπίσουμε, εξοπλιζόμαστε από το shop αγοράζοντας πυρομαχικά και όπλα, τοποθετούμε το συντομότερο δυνατό τον μισθοφόρο στον περίβολο, για να κουμαντάρει όσους εχθρούς τύχει και μας ξεφύγουν. Η δράση είναι συνεχής και απολαυστική, αποδίδεται σε τρίτο πρόσωπο και ο χαρακτήρας μας έχει μια σούπερ κουλ κίνηση στο ενεργητικό του, μια τούμπα για αποφυγή, άλμα και μεγέθυνση όταν σημαδεύει.

Είναι αλήθεια ότι απουσιάζει η επίθεση σώμα με σώμα όμως ευελπιστούμε να προστεθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις του περιεχομένου που έχει υποσχεθεί η εταιρεία ανάπτυξης. Το πιστολίδι και η θέαση της χαριτωμένης μας ηρωίδας η οποία θυμίζει την Scarlet Witch είναι οι βασικές πηγές απόλαυσης του Survive 4 Pleasure υπάρχει όμως και μια ακόμα για τους θαμώνες των στριπτιτζάδικων. Αφού αποκρούσουμε το 15ο εχθρικό κύμα, ανοίγει το Pleasure Room στο μπαρ και εκεί μπορούμε να "παίξουμε" με το μοντέλο μας.

Cake Invaders review

Το Survive 4 Pleasure είναι ένα αξιοπρεπές Action με Tower Defense στοιχεία, θα σας χαρίσει αρκετές ώρες διασκέδασης αν το επιλέξετε και η τιμή του είναι τρομερά προσιτή (μόλις 4 ευρώ), συνεπώς άλλο ένα κίνητρο για να το αποκτήσετε.

Exit mobile version