LifeSteps.gr

Η περίεργη αποχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού από το φιλικό

Ολυμπιακού

Πριν από 1 εβδομάδα παίχτηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και στην Ουκρανική ομάδα, Σαχτάρ Ντονέτσκ. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του φιλικού μέχρι και μέρες μετά την διεξαγωγή του, τα ντόπια ΜΜΕ αλλά και τα διεθνή, αντιμετώπισαν τον αγώνα ως ένα ευχάριστο γεγονός!

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Αλλαγή πλεύσης

Ένα μήνυμα κατά του πολέμου, μια ελπίδα για Ειρήνη, προσφορά των εσόδων από τα εισιτήρια στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο, λαό της Ουκρανίας! Άλλωστε ήταν το πρώτο φιλικό που θα έδινε η ομάδα του Ντονετσκ μετά την εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας! Και μέσα σε όλον αυτόν τον ενθουσιασμό, μια ανακοίνωση ήρθε για να δώσει τροφή για σκέψη! Η ανακοίνωση της Θύρας 7, του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού! Ένας σύνδεσμος που με την παρουσία του δίνει στήριξη-οικονομική αλλά και ψυχολογική-σε όλα τα αθλήματα του αθλητικού οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση κατέληγε στο συμπέρασμα ότι για τον συγκεκριμένο φιλικό αγώνα το "πέταλο" των οργανωμένων θα μείνει κλειστό! Πολλούς ξένισε, σε άλλους προκάλεσε ερωτήματα και σε ορισμένους οργή η απόφαση των οργανωμένων! Εμείς δεν θα πάρουμε θέση, απλά θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό των οργανωμένων και να γράψουμε κάποιους πιθανούς λόγους εξαιτίας των οποίων πάρθηκε αυτή η απόφαση! Η Θύρα 7 έχει τονίσει και το έχει κάνει δόγμα της ότι είναι καθαρά σύνδεσμος στήριξης ΌΛΩΝ των τμημάτων του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα βοηθάει με πολλούς τρόπους κόσμο που έχει ανάγκη!

Οι 16+1 εκπρόσωποί μας στο top 8 ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου (Δ μέρος)

Η πολιτική δεν έχει καμία θέση στην Θύρα 7 και το moto είναι το NO POLITIKA! Με αυτόν τον αγώνα ίσως οι οργανωμένοι να πίστευαν ότι ο σύλλογος παίρνει μέρος σε κάποιο πολιτικό παιχνίδι από το οποίο η Θύρα 7 θα ήθελε να μην συμμετάσχει! Ένας άλλος λόγος ίσως είναι ότι η Θύρα 7 ήθελε να διαφυλάξει τον σύλλογο από ένα διεθνές κάζο!

Αν κατά την διάρκεια του αγώνα κάποια στοιχεία πού θα είχαν εισχωρήσει στην Θύρα 7 άρχιζαν τις αποδοκιμασίες και την γιούχα προς τους Ουκρανούς, προς την διοίκηση της ομάδας για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα, τότε το αρνητικό αντίκτυπο που θα είχε αυτό για τον Ολυμπιακό θα ήταν τεράστιο. Ενώ παράλληλα κάποιοι κακεντρεχείς θα ανακάλυπταν ρωγμή στην σχέση οπαδών-διοίκησης! Εδώ να τονίσουμε ότι οι σχέσεις των δύο αυτών πλευρών είναι σε εξαιρετικό επίπεδο!

Ένας επίσης λόγος ίσως να ήταν η αδελφική σχέση της Θύρας 7 με τους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα και τους Ρώσους της Σπαρτάκ Μόσχας.!  Δύο συλλογών που έχουν πάρει σαφή θέση υπέρ του πολέμου.! Οπότε η Θύρα 7 να μην ήθελε να διαταραχτεί η σχέση χρόνων που συνδέει αυτούς τους συνδέσμους οπαδών!

Οι 16+1 εκπρόσωποί μας στο top 8 ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου (B μέρος)

Όπως και να έχει το φιλικό έγινε, χρήματα μαζεύτηκαν, ο Ολυμπιακός πρέσβευσε πανάξια την χώρα μας και όλα κύλησαν ομαλά! Για την στάση της Θύρας 7 τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version