LifeSteps.gr

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες σήμερα

στοιχηματικές εταιρείες

Σήμερα, είναι γνωστό πως τα τυχερά παιχνίδια έχουν τεράστια απήχηση. Υπάρχουν άπειρα και γι’ αυτό υπάρχουν και άπειρες στοιχηματικές εταιρείες. Το πιο δημοφιλές από αυτά είναι αναμφίβολα το στοίχημα σε αγώνες ποδοσφαίρου. Οι στοιχηματικές εταιρείες βέβαια, έχουν πάει το όλο concept με τα τυχερά παιχνίδια ένα βήμα παραπέρα. Πλέον προσφέρουν πολλές επιλογές κάνοντας το «παιχνίδι» πάρα πολύ διασκεδαστικό. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες με τις εφαρμογές τους σήμερα και θα τις συγκρίνουμε τρόπον τινά με τον πιο παραδοσιακό τρόπο στοιχήματος.

Σάντιο Μανέ: Το λιοντάρι του Μέρσεϊσαϊντ

Να πούμε ωστόσο σε αυτό το σημείο πως το «παιχνίδι» μέσω των στοιχηματικών εταιρειών μπορεί όντως να κάνει έναν αγώνα ποδοσφαίρου πολύ διασκεδαστικό, εγκυμονεί όμως και κάποιους κινδύνους. Οι κίνδυνοι αυτοί αφορούν στον εθισμό.
Γενικότερα, πάρα πολλά άτομα χάνουν τον έλεγχο και εθίζονται σε τυχερά παιχνίδια, όπως το στοίχημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τεράστια ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα. Ο εθισμός αυτός δεν έχει να κάνει με την ωριμότητα, και την ευφυΐα, εξού και δύναται να εθιστεί ο καθένας.

Το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια στο παρελθόν
Παλαιότερα, το να παίξει κανείς στοίχημα δεν ήταν ούτε τόσο εύκολο ούτε τόσο ενδιαφέρον. Έπρεπε ο καθένας να μελετήσει μέσω εφημερίδας για τα νέα της ομάδας-αγώνα, επί του οποίου ήθελε να στοιχηματίσει και να πάει να συμπληρώσει το δελτίο του στο προποτζίδικο της γειτονιάς.

Όσον αφορά στις επιλογές του, ένα άτομο είχε περιορισμένες δυνατότητες βάσει των οποίων μπορούσε να στοιχηματίσει. Για παράδειγμα, οι περισσότερες επιλογές αφορούσαν στο ποια ομάδα θα κερδίσει, πόσα γκολ θα πετύχει, αν το ματς θα πάει στην παράταση κλπ.

Οι ίδιες περιορισμένες επιλογές υπήρξαν και σε άλλα τυχερά παιχνίδια. Το τζόκερ, το λότο και το κίνο ήταν οι πιο επικρατέστερες λύσεις. στις οποίες μπορούσε κάποιος να εναποθέσει τις ελπίδες του για να έχει κάποιο οικονομικό όφελος. Να πούμε βέβαια ότι πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν ακόμα να πηγαίνουν στο προποτζίδικο για να «ρίξουν» το δελτίο τους ακόμα και αν έχει χαμηλότερες αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες στο internet.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες σήμερα
Σήμερα βλέπουμε όλο και περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες να κάνουν το άνοιγμα τους δημιουργώντας τις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι γίνεται πανεύκολο. Κάθε άτομο μπορεί απλά έχοντας ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του να παίξει όποια και όσα παιχνίδια θέλει ταυτοχρόνως.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες αναφορικά με το στοίχημα
Είδαμε παραπάνω ότι το στοίχημα παλιά ήταν πάρα πολύ απλό όσον αφορά στις δυνατότητες που είχε ο καθένας. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάθε άτομο δύναται να κατεβάσει την εφαρμογή που θέλει και να στοιχηματίσει σε πάρα πολλούς αγώνες έχοντας μία πληθώρα επιλογών.

Αυτές οι επιλογές δεν αφορούν μόνο στο ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα και πόσα γκολ θα πετύχει, αλλά και άλλα σε άλλα πιο εξειδικευμένα στατιστικά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι κάρτες και τα κόρνερ. Πλέον κάθε στοιχηματική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της δίνει τη δυνατότητα στους «παίκτες» να στοιχηματίσουν επί του ποιος παίκτης της κάθε ομάδας θα δεχθεί κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού γνωρίζοντας τους παίχτες μιας ομάδας, ξέρει κανείς ποιος παίχτης είναι πιο οξύθυμος στον αγωνιστικό χώρο και άρα έχει περισσότερες πιθανότητες να δει κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Κατά παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το στοίχημα για τον αριθμό των κόρνερ. Ένας «παίκτης» δύναται να προβλέψει και να στοιχηματίσει επί του πόσα κόρνερ θα υπάρξουν συνολικά στο ματς, ποια ομάδα από τις δύο θα έχει τα περισσότερα στο τέλος του παιχνιδιού, ποια θα φτάσει πρώτη π.χ. στα 10 κόρνερ κλπ.

Η περίεργη αποχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού από το φιλικό

Στοίχημα live
Εξαιρετικά διασκεδαστικό είναι και το να στοιχηματίζει κανείς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε παλιά στα προποτζίδικα. Πλέον κάθε «παίκτης» μπορεί να στοιχηματίσει για παράδειγμα κόντρα στη ροή του αγώνα, τον οποίο παρακολουθεί στην τηλεόραση. Και όπως είναι λογικό, το να στοιχηματίζεις υπέρ μιας ομάδας που είναι πίσω στο σκορ στο 80’ είναι κάτι που σου προσφέρει αγωνία.

Στοιχηματικές εταιρείες και φρουτάκια
Πέραν του στοιχήματος οι στοιχηματικές εταιρείες παρέχουν και πάρα πολλές δυνατότητες και σε ό,τι αφορά τα τυχερά παιχνίδια, όπως τα φρουτάκια. Κάθε παίκτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες παιχνίδια-φρουτάκια αυτό που του ταιριάζει για να περάσει τον χρόνο και να βγάλει κάποια χρήματα. Η επιλογή έχει να κάνει κυρίως με την προσωπική αισθητική του καθενός υπό την έννοια ότι κανένα παιχνίδι δε σου προσφέρει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.

Το παιχνίδι πρέπει να παραμένει παιχνίδι
Όπως είδαμε παραπάνω οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες σήμερα. Κάθε ΕΝΗΛΙΚΟ άτομο, μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και πραγματικά να διασκεδάσει στοιχηματίζοντας σε αγώνες ή παίζοντας σε τυχερά παιχνίδια online.

Όμως, όπως προαναφέρθηκε, είναι σημαντικό να έχουμε μέτρο. Το παιχνίδι πρέπει να παραμένει παιχνίδι. Όσο διασκεδαστικά και αν είναι το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια γενικότερα, μπορούν να εξελιχθούν σε εμμονή και να μας κάνουν να χάσουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει ο καθένας υπεύθυνα να θέτει τα όριά του, έτσι ώστε να μπορεί να απολαμβάνει το παιχνίδι και όχι απλώς να τζογάρει.

Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και κάποιες άλλες επιλογές που έχουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Συγκεκριμένα, πολλές εταιρείες σου συνιστούν να βάλεις ένα όριο στα μετρητά που μπορείς να στοιχηματίσεις κάθε μήνα με αποτέλεσμα όταν κοντεύεις «να χάσεις την μπάλα» να μην έχεις τη δυνατότητα να το πράξεις λόγω των περιορισμών που ο ίδιος έβαλες στον εαυτό σου μέσω αυτών των επιλογών.

FIFA Ultimate Team: Τα κακώς κείμενα του

Επίσης, κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να αποκλείσεις τον εαυτό σου από τα τυχερά παιχνίδια. Κάνοντας αποκλεισμό η στοιχηματική εταιρεία δε θα σου επιτρέπει την πρόσβαση σε τυχερά παιχνίδια, όπως τα φρουτάκια, αλλά μόνο στο στοίχημα. Σίγουρα αυτές οι επιλογές συνεισφέρουν στο να υπάρχει μέτρο και το παιχνίδι να παραμένει παιχνίδι.

Exit mobile version